inglot

INGLOT

11:42

Juče sam prvi put otišla u ovu prodavnicu iako se u Beogradu otvorila pre sigurno 2 meseca. Čitala sam o ovoj kozmetici na blogovima i forumima, pa pošto im svi hvale senke, lakove, itd. (a naročito izbor boja - na  sajtu tvrde da proizvode preko 200 nijansi senki, 200 nijansi lakova, preko 150 nijansi karmina) pa se i sama čudim kako ranije nisam otišla na ovu misiju.
Moram da kažem kako sam provela više od sata u prodavnici i da sam baš, baš uživala. Prodavačice su sjajne, ljubazne i spremne da pomognu, razumeju se u to što prodaju, a opet, nisu napadne i ostavljaju te da na miru uživas u isprobavanju šminke. Ima stvarno svega i svačega, ja sam kupila par stvari, ali svakako planiram da se uskoro (čim isprobam ovo što sam kupila) vratim po jos - ako budem zadovoljna, naravno. Evo nekoliko fotografija tih stvari koje sam kupila, a za koji dan ću napisati i detaljnije recenzije.











Ovo su fotografije njihovih prodavnica negde (zaboravila gde :)), koje sam pronasla na nekom forumu (zaboravila na kom pa ne mogu da linkujem :D).








You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE

Like us on Facebook

10% Discount with coupon code : gan10off